Érje el célját a Herbalife segítségével

Print
Érje el célját a Herbalife segítségével

Az első lépés személys céljának megvalósítása felé

Mik az Ön céljai? Magabiztosnak szeretné érezni magát a fényképezőgép előtt? Nagyszerű formában lenni a strandon? Megállás nélkül lefutni 5 kilométert? Bármi legyen is az Ön személyes célja, vagy kiindulási helyzete, a Wellness Tréner Önnel dolgozik személyre szabott programjának megvalósításán. Kutatások eredményei kimutatták, hogy nagyobb eséllyel érjük el kitűzött céljainkat, ha másokkal együtt dolgozunk rajtuk.*

Az egyik első dolog, amelyet a Wellness Trénerével tenni fog, egy Wellness Állapotfelmérés végrehajtása. Együtt áttekintik az Ön táplálkozási szokásait és testösszetétel-méréseket folytatnak. Ez jó kiindulási alapként szolgál a személyre szabott program kidolgozásához és a fejlődés nyomon követéséhez. Egy csoportos, a megfelelő táplálkozásról szóló előadásra is meghívást kaphat, ahol lehetősége nyílik bekapcsolódni olyan, az Ön Tanácsadója által esetlegesen heti rendszerességgel megrendezett eseményekbe, mint egy Fit Klub, vagy egy Súlycsökkentő Kihívás program. A Herbalife célja, hogy közösséget építsen, amelyben mindenki segíti a másikat egészségesebb és aktívabb életvitelt folytatni. Végül is minden eredményt könnyebb (és szórakoztatóbb) másokkal együttműködve elérni.


Herbalife Táplálkozási Filozófia

A Herbalife Táplálkozási Filozófia három alappillérre épül, amelyek a leghatékonyabban segítik elő az Ön személyes céljainak elérését. Ügyfelek millióinak sikerült átformálni alakjukat és elérni személyes céljaikat a kiegyensúlyozott táplálkozás, egy közösség tagjaként folytatott egészséges, aktív életvitel és személyes Wellness Trénerük folyamatos támogatásának köszönhetően.

A Herbalife-nál hiszünk benne, hogy a Kiegyensúlyozott Táplálkozás alapja a fehérjék, szénhidrátok, jótékony zsírok és egyéb tápanyagok egészséges kombinációban történő fogyasztása. A Herbalife segít Önnek megérteni a megfelelő táplálkozás alapjait és azt, hogy mikor hasznos a tudományosan alátámasztott összetételű Herbalife® termékek használata is. Hiszünk benne, hogy az egészséges, aktív életmód, amelyet hasonló gondolkodású emberek által alkotott közösségben folytatunk nagyon fontos a hosszú távú eredmények eléréséhez – az Ön képességeitől, vagy céljaitól függetlenül..

Herbalife Nutrition Philosophy

Kiegyensúlyozott táplálkozás

Annak érdekében, hogy a legjobb formában legyen, és úgy is érezze magát, a testének a tápanyagok átfogó elegyére van szüksége. Nem csupán a megfelelő fehérjékre, szénhidrátokra, zsírokra, vitaminokra és ásványi anyagokra, hanem elegendő mennyiségű folyadékbevitelre, hogy szervezete hidratált maradjon, illetve egy jó adag rostra is. Ez igen nagy feladat, és még a legkörültekintőbben táplálkozókat is komoly kihívás elé állítja, hogy minden nap teljesíteni tudják a megfelelő összetételű tápanyagbevitelt.

Éppen ezért a Herbalife Táplálkozási Filozófia a kiegyensúlyozott táplálkozáson alapul — az egészséges ételek és kiegészítők megfelelő kombinációján, ami segít Önnek megfelelni szervezete napi igényeinek, ugyanakkor biztosítja a megfelelő kalória beviteli egyensúlyt a fogyás, vagy testsúlyának megtartása érdekében.

A Herbalife Táplálkozási Filozófia azt tanácsolja, hogy a napi kalória bevitel legfeljebb 30%-át a fehérjék alkossák, amelyek állhatnak növényi (pl: szójabab), vagy állati (pl: szárnyas hús, hal, tojás) eredetű fehérjékből. A szervezet olyan fontos molekulák előállításához használja a fehérjéket, mint a hormonok, enzimek, illetve az izomszövet építéséhez és fenntartásához.

Mivel a testünk kedveltebb „üzemanyag” forrásai a szénhidrátok, a Herbalife Életmód Filozófia javaslata szerint a napi kalória bevitel nagyjából 40%-át az egészséges szénhidrátok tegyék ki, mint a teljes kiőrlésű gabona, hüvelyesek, zöldségek és gyümölcsök.

Szervezetének kis mennyiségben egészséges zsírokra is szüksége van a megfelelő működéshez. Ezeknek jó forrásai például az olajos halak (az Omega3-ért) és magvak, az olíva olaj, és az avokádó. De legyen óvatos! A zsírok nagyon gazdag kalóriaforrások, ezért van, hogy a Herbalife Életmód Filozófia azt javasolja, hogy a napi kalória bevitel 30%-t ne haladja meg a fogyasztott zsírok mennyisége.

A rendszeres testmozgás, megfelelő mennyiségű pihenés és a hidratáltság fenntartása szintén részét képezi a Herbalife Életmód Filozófiájának és rendkívül fontos szerepet játszanak abban, hogy Ön elérje az egészségével kapcsolatos és fittség terén megfogalmazott célkitűzéseit.


MItől egyedülálló a Herbalife?

Az Ön Személyes Wellness Trénere egyben a Herbalife Tanácsadója, aki mindig kéznél van, hogy vezesse és támogassa Önt, mialatt minden lépéssel egyre közelebb kerül céljai eléréséhez. Önökkel együtt dolgozik a kitűzött célok elérését leginkább elősegítő táplálkozási program kidolgozásánál, figyelemmel kíséri az Önök által elért eredményeket, és együtt ünnepeli Önnel a győzelmeket - legyenek azok akár aprók, vagy éppen hatalmasak! Az Ön Herbalife Tanácsadója biztosítja az Ön számára azt a személyes támogatást, amelyet napjainkban, az üzletekben nemigen kap meg.


*Huff, C (2004). Teaming up to drop pounds. American Psychological Association, 35(1), 56hu-HU | 2018.02.19. 2:09:36 | NAMP2HLASPX04