Egészséges szív, egészséges bőr

Print
Healthy Heart, Healthy Skin

Hiszed, vagy sem, ha a bőrről van szó, a szíved jelentősen hozzájárul annak általános megjelenéséhez. Közvetlen kapcsolat áll fenn az egészséges szív és az egészséges bőr között. Lássuk, milyen fontos a szív, amikor az egészséges, fiatalos ragyogásról van szó!

Ha mindennapos tevékenységeidnek, vagy edzésprogramodnak szív-, és érrendszeri előnyeiről van szó, valószínűleg nem a bőrödre gondolsz. Pedig kellene. Amikor a szíved igazán pumpál, biztos lehetsz benne, hogy segít oxigénnel telített vért és tápanyagokat juttatni bőröd élő rétegeibe. A bőrödben a vérerek rendkívül összetett rendszere található, ami segít oxigént és tápanyagokat juttatni azokhoz a sejtekhez, amelyek részt vesznek bőröd megjelenésének alakításában. Amikor a véráram fokozottabbá válik és oxigénnel telített vér továbbítódik a bőrödbe és az izmaidba, akkor tapasztalod azt a csodálatos, testedzés utáni ragyogást. Ez egy kis kipirulás, ami rózsás orcát és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz neked. Mindez a szívednek köszönhető!

A szív felelős az egészséges keringésért az egész testben. És a keringés az, ami ragyogóan tartja bőrödet. De ez nem csak arról szól, hogy fokozzuk a véráramot hanem, hogy több oxigént és tápanyagot szállítson.

És további bónuszként még egy ok, hogy rávegyük szívünket a pumpálásra: az egészséges szív a hajad számára is nagyszerű. A fokozott véráramlás segít a bőrödnek, és jót tesz a hajnak is. Segíthet megőrizni az erős hajat és az annak egészségesebb kinézetét. Az oxigénnel telített vér és a tápanyagok segítenek stimulálni a hajhagymákat is. Ha ez megtörténik, az elősegítheti a hajnövekedést.

Ne feledd, az egyik legfontosabb dolog a testedzéssel és a szív pumpálásának fokozásával kapcsolatban az, hogy segíti enyhíteni a stresszt. Alacsonyabb stressz szint segíti az ellazulást, a jobb alvást és megóvja a bőrt attól a barnás barázdákkal teli, lestrapált megjelenéstől, ami határozottan öregíthet. A kevesebb stressz köztudottan megóvja a hajat a töredezéstől és a kihullástól.

Egészséges szív = egészséges bőr!

Írta: Jacquie Carter, szépségápolási szakértő. Jacquie a Herbalife Szépségápolási Osztályának Igazgatója. Fedezd fel a HerbalifeSKIN termékcsaládot itt. hu-HU | 2018.02.19. 2:08:46 | NAMP2HLASPX04