Tegye bőrét mosolygóssá!

Print
make_your_skin_smile_100x100

A nap mosolygósan ragyog, miért ne tenné Ön is ugyanezt? A Herbalife szépségápolási szakértője és Szépségápolási Osztályának igazgatója, Jacquie Carter megosztja Önnel az évszakok változása során alkalmazandó bőrápolási tippjeit. Kövesse lépésről-lépésre útmutatóját, hogy egészséges, tavaszi ragyogást biztosíthasson a bőre számára!     

El a kezekkel!


Bőrünk sokkal több dologgal kerül kapcsolatba, mint amennyit szabad szemmel észreveszünk. A légszennyező anyagoktól és elhalt bőrsejtektől kezdve, a zsírosodáson át a sminkig, minden nyomot hagy a bőrünkön és károsítja azt. Az egészséges, ragyogó arcbőr a megfelelő tisztítással kezdődik - és ez a kezek tisztaságára is vonatkozik! Minden, a bőrön maradó szennyeződés eltömítheti a pórusokat és a bőrt érdes, fáradt és egyenetlen kinézetűvé teszi.

Óvakodjon a  naptól!

Óvakodjon a naptól!Amikor egészségünk megőrzéséről és az öregedés jeleinek kivédéséről van szó, igazán nagyra értékelem a napvédő termékek jelentőségét. Kimutatták, hogy a szépségünkre nézve a napsugárzásnak számos káros hatása van, éppen ezért biztosít a Herbalife SKIN SPF 30 Bőrvédő Hidratáló krém széles spektrumú UVA/UVB védelmet.Kimutatták, hogy egyedülálló, antioxidánsokat, C-, és E-vitamint, aloe verát és B3-vitamint tartalmazó összetételével, ez a hidratáló krém nyolc óra elteltével megduplázza a bőr nedvességtartalmát* és mindössze 7 nap alatt** ragyogó, puha és sima bőrt eredményez. Sokan elfelejtik, hogy a napvédő termékek használata egész évben fontos, nem csak nyáron! A napvédő termékek használata minden alkalommal javasolt, amikor a bőre napsugárzásnak van kitéve. 

Hámlasztás

A hámlasztás a szépségápolási rutinom egyik kedvenc része, mivel eltávolítja a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket. Tinédzserként testünk bőrfelületét nagyjából, átlagosan kéthetente elveszítjük. Az idősödéssel ez a folyamat egyre lassabbá válik, és itt kap szerepet egy jó bőrradír. Ha maximálisan ki akarja használni a termékek által nyújtott előnyöket, azt javaslom, hogy hetente egyszer, vagy kétszer végezzen hámlasztást, a bőrtípusának megfelelő bőrradírral.

Hidratáljon minden nap

Amikor bőre hidratált, puhább tapintású és sugárzóan ragyogó. A bőr hidratáltságát a legtöbb ember számára nem egyszerű elérni. Egy nappali hidratáló és egy gazdag éjszakai krém, segít fenntartani bőrünk nedvességet tartalmazó védelmi vonalát és ápolja bőrünket. És ne feledje, a hidratálás nem csak az arcunk, de egész testünk számára fontos. A hidratálást mindannyiunknak be kellene építeni a mindennapos rutinunkba a fejünk búbjától a lábujjainkig, minden egyes nap.

Írta:Jacquie Carter, szépségápolási szakértő. Jacquie a Herbalife Szépségápolási Osztályának Igazgatója.

*A tesztelés során a vizsgált alanyok bőrének nedvességtartalmát nyolc órás időközönként mérték.  A kiindulási szinthez képest a használat után nyolc órával az alanyok 100%-ánál megduplázódott a bőr hidratáltsági szintje. 

**Az alanyok bőrének érdességét klinikailag tesztelték és mérték Visioscan, valamint Reverse Photo Engineering segítségével 0, 7 és 42 nap elteltével.hu-HU | 2018.02.19. 2:09:05 | NAMP2HLASPX03