This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here»

Módosítottuk Adatvédelmi szabályzatunkat. Az elolvasásához kattintson ide.

Bab és fetasajt saláta

4 adag
Print
Bab és fetasajt saláta

Nagyszerű egészséges ebéd, vagy vacsora.

Hozzávalók:

  • 250 g koktélparadicsom
  • 1 uborka
  • 400 g vajbab konzerv
  • 1 vöröshagyma
  • 1 TV paprika
  • 2 evőkanál friss bazsalikom
  • 2 evőkanál friss petrezselyem
  • 75 g magozott Kalamata olajbogyó
  • 125 g csökkentett zsírtartalmú fetasajt

Öntetnek:

  • 1 evőkanál extra szűz olivaolaj
  • 1 citrom leve

Elkészítés:

Vágja fel kisebb darabokra a zöldségeket, fűszereket és tegye egy tálba az egészet. Az öntethez vegyen elő egy kis tálat, és keverje benne össze a citrom levét és az olivaolajat, majd a keveréket öntse rá a salátára. Tálalás előtt tegye a tetejére a fetasajtot.

Tápérték adatok egy adagra:

KalóriaFehérjeTelített zsírSzénhidrátRost
21512 g4.2 g19.4 g8.5 g


hu-HU | 2018.08.21. 0:38:41 | NAMP2HLASPX01