Bab és fetasajt saláta

4 adag
Print
Bab és fetasajt saláta

Nagyszerű egészséges ebéd, vagy vacsora.

Hozzávalók:

  • 250 g koktélparadicsom
  • 1 uborka
  • 400 g vajbab konzerv
  • 1 vöröshagyma
  • 1 TV paprika
  • 2 evőkanál friss bazsalikom
  • 2 evőkanál friss petrezselyem
  • 75 g magozott Kalamata olajbogyó
  • 125 g csökkentett zsírtartalmú fetasajt

Öntetnek:

  • 1 evőkanál extra szűz olivaolaj
  • 1 citrom leve

Elkészítés:

Vágja fel kisebb darabokra a zöldségeket, fűszereket és tegye egy tálba az egészet. Az öntethez vegyen elő egy kis tálat, és keverje benne össze a citrom levét és az olivaolajat, majd a keveréket öntse rá a salátára. Tálalás előtt tegye a tetejére a fetasajtot.

Tápérték adatok egy adagra:

KalóriaFehérjeTelített zsírSzénhidrátRost
21512 g4.2 g19.4 g8.5 g


hu-HU | 2017.12.12. 8:19:55 | NAMP2HLASPX01