Hogyan éljük túl az ünnepi parti időszakot – gyönyörűen

Print
Hogyan éljük túl az ünnepi parti időszakot

Itt vannak az ünnepek! Ez a parti túlélő útmutató segít, hogy gyönyörű és magabiztos maradhasson, nem számít, mit hoz az élet.

A csillogó parttik és családi ünnepségek időszaka elérkezett! De minden partinál előfordulhat, hogy szépségápolási katasztrófával végződik, legyen szó a fogsorra kenődött rúzsról, vagy szétesett frizuráról. Szerencsére egy kis előkészülettel megakadályozhatóak az ilyen balesetek. Próbálja ki ezeket a tippeket a parti előtt, közben és utána, hogy az ünnepek alatt végig a legjobb formáját mutathassa.


A parti előtt: készítse össze neszesszerét

Idén próbáljon összekészíteni egy mini „parti elsősegély készletet”, amelyet szükség esetére az autóban, vagy a táskájában hagyhat. Ha időben összekészíti a túlélő készletet, biztos lehet benne, hogy minden lehetséges szépségápolási katasztrófával, sikerrel tud szembe nézni. Az én személyes parti elsősegély készletem a következőket tartalmazza:

  • Mini dezodor - Egyszer mindannyian felejtettük már otthon a dezodort. Ez nem olyan élmény, amelyet szívesen megismételnék, ezért ezt is tartok a parti készletemben!

  • Úti fogkefe és fogkrém – Arra az esetre, amikor a rágó, vagy a mentolos cukorka már nem használ.

  • Fájdalomcsillapító  – Fejfájással nem táncolhatja át az éjszakát! A fájdalomcsillapító segít, hogy a szórakozásra koncentrálhasson!

  • Kézkrém – A rengeteg ölelkezés és kézfogás a partik alkalmával azt jelenti, hogy jóval többször mosunk kezet, mint általában. Úgy gondoskodom kezem bőrének puhaságáról, hogy kézkrémet használok, amilyen gyakran csak lehet.

  • Úti parfüm – Egy retikülre méretezett parfüm ideális arra, hogy Ön bármikor felfrissíthesse az illatát!

A parti előtt: ne bízza a véletlenre

Amikor sietve készül elindulni a partira, az utolsó dolog, amire vágyik, hogy felesleges, újabb lépésekkel kelljen kiegészítenie a szépségápolási rutinját. Itt következik három egyszerű tipp, amelyekkel pillanatok alatt készen áll a partizásra:

Arc: Úgy tudja megakadályozni, hogy a rúzs a fogaira kenődjön, hogy egy extra adag ajakbalzsamot ken az ajkai közepére (a belső oldal irányába). Ez megfelelő síkosságot biztosít, ahhoz, hogy a rúzs ne tudjon a fogakra kenődni.

Test: Adjon egy kis olajat a testápolójához az egyenletes felszínű, ragyogó lábakért. Egy pici csepp olíva olaj a szokásos testápolóba cseppentve segít egy kis extra ragyogást adni a lábainak, visszaverni a fényt és így elterelni a figyelmet az esetleges foltokról, striákról, vagy visszerekről.

Haj: Várja meg, hogy a haja teljesen megszáradjon, mielőtt bármilyen hajformázó szerrel kezeli (kivéve azokat, amelyeket kifejezetten a nedves hajra kell alkalmazni, mint például a hajpakolás), hiszen a legtöbb hajformázó termék hatékonysága csökken, ha nedves hajra alkalmazzák.


A partin: Legyen kreatív

Néha olyan szépségápolási vészhelyzetek állnak elő, amelyet az elsősegély készlettel sem tud megoldani. Bemutatok néhányat a kedvenc kreatív tippjeim közül, amelyek a váratlan szépségápolási helyzetek megoldására szolgálnak:

Regulázza meg rakoncátlan tincseit kézápoló krémmel. Kenjen a kezére egy kis kézápoló krémet, majd futtassa végig a kezeit a haján. A kézápoló súlya minden rakoncátlan tincset megreguláz – mindössze arra kell ügyelnie, hogy ne használjon belőle túl sokat!

Tegye egyenletessé beszakadt körmét egy gyufásdobozzal. A gyufásdoboz érdes felülete jól helyettesíti a körömreszelőt.

Kerülje el a kellemetlen leheletet egy szelet citrommal. Ha a partin falatozgatott és fel akarja frissíteni a leheletét, de nincs kéznél fogkefe, vagy mentolos cukorka, próbáljon egy szelet citromot rágcsálni – a citrusfélék segítik a nyáltermelést, ami segít elnyomni a rossz leheletet.


A parti után: Tartsa kézben az utóhatásokat

Lehet, hogy követte tanácsaimat arra nézve, hogy hogyan maradjon friss és gyönyörű a parti alatt, de néha szüksége lehet egy kis segítségre abban is, hogy másnap is a legjobb formáját hozza. (Ne feledje, az elegendő mennyiségű alvás a szépség elengedhetetlenül fontos hozzávalója!) Íme néhány módszer, amivel csökkenthetük a késő éjjelig tartó partizás szépségünkre gyakorolt hatásait:

Táskás szemek: Feküdjön le és tegyen a szemére használt tea filtereket 10 percre. Ha nincsenek kéznél tea filterek használjon kanalakat, amelyeket előző este betett a hűtőszekrénybe és tegye azokat a szemére. A hideg segít csökkenteni a duzzadást és minden pangó folyadék felszívódását.

Sötét karikák: Használjon krémes állagú korrektort a sötét karikák elfedésére. Győződjön meg róla, hogy a korrektor hidratáló hatású, és könnyen felvihető, mivel a bőr a szem alatti részen nem termel annyi zsírt, mint az arc többi részén.

Sápadt bőr: Kölcsönözzön csillogást a bőrének egy vékony réteg bronzosítóval azokon a részeken, ahol a nap természetesen is barnítaná, mint például az arccsontok felett, a homlokon, a halántékon, az orr két oldalán és az állon. Ezt követően vigyen föl rá egy leheletnyi rózsaszín pirosítót.

A legfontosabb, hogy magabiztosnak és gyönyörűnek érezze magát kívül-belül. Ha követi a szépségápolási tippjeimet, egyetlen parti során sem lesz olyan szépségápolási probléma, amellyel ne tudna megbirkózni. Arra összpontosíthatja a figyelmét, amire valóban kell, vagyis, hogy jól érezze magát

Szerző: Jacquie Carter, szépségápolási szakértő. Jacquie a Herbalife Szépségápolási Osztályának Igazgatója.hu-HU | 2020.02.19. 17:00:22 | NAMP2HLASPX04