Te hogyan kezded a napodat?

Print
healthybreakfast_articles

Nem reggelizel?

Semmi kalória, semmi tápanyag, semmi fehérje.

Ha kihagyod a reggelit, az azt jelenti, hogy a szervezeted nem jut hozzá az alapvető feladatainak ellátásához szükséges tápanyagokhoz és folyadékokhoz. Mivel mindössze korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésedre az előző esti étkezéséről megmaradt tápanyagok, ettől a többlet erőfeszítéstől kimerültnek és ingerlékenynek érezheted magad és nagyobb a valószínűsége, hogy a későbbiekben cukros élelmiszerek nassolásába kezdesz.

1 muffin és 1 café latte*

Egy egyszerű, szénhidrát alapú reggelit követően, ami fontos kalória tartalommal rendelkezik, gyorsan energiával telítettnek érezheted magad, de ezt gyakran egy „energiazuhanás” követi, amitől fáradtság érzet tölt el.  Ez általában nem tartalmazza azelőtted álló naphoz szükséges, fontos tápanyagokat.

Fehérje

Kcal

Szénhidrát

Zsír

Rost

16.1 g

615

72.2 g

28.7 g

6.6 g

 

2 szelet fehér toast kenyér lekvárral és vajjal + 1 pohár tej*

 

Egy egészséges étkezés az egyensúlyról szól. Ha például magas rosttartalmú, teljes kiőrlésű kenyeret és zsírszegény tejet választasz, azzal javítja az ilyen típusú reggeli tápanyag jellemzőit.

Fehérje

Kcal

Szénhidrát

Zsír

Rost

12.4 g

631

72.6 g

33.6 g

1.2 g

1 csésze gabonapehely és tej* + 1 pohár narancslé


Ha narancslé helyett friss gyümölcsöt választasz, az segíthet csökkenteni a cukor mennyiségét. Esetleg megfontolhatod, hogy zsírszegény tejet használj, ezzel csökkentve a zsírtartalmat.

Fehérje

Kcal

Szénhidrát

Zsír

Rost

10.1 g

391

72.3 g

6.3 g

3.4 g

*félzsíros tejjel.

HERBALIFE EGÉSZSÉGES REGGELI ALTERNATÍVA

  • 1 pohár Formula 1 shake.
  • 1 csésze Instant Gyógynövény Italpor Tea kivonattal.
  • Aloe ital

Ez az egészséges* reggeli fehérjékben gazdag, és 20 esszenciális vitamin és ásványi anyag forrása, ami megfelelő összetételben tartalmaz tápanyagokat, hogy felkészítsen a napra:

  • Kalória-kontrollált, mindössze 227 Kcal-val.
  • Kiváló egyensúlyban tartalmaz magas minőségű fehérjéket és több, mint 20 féle esszenciális vitamint és ásványi anyagot.
  • Elkészítése gyors és egyszerű, amikor szorít az idő.

Fehérje

Kcal

Szénhidrát

Zsír

Rost

17 g

227

22.9 g

7 g

2.5 g

* Napi egy étkezés helyettesítése étkezést-helyettesítővel, egy energia-csökkentett étrend részeként testsúly csökkenés után hozzájárul a testsúly megtartásához

* Amikor a Formula 1 étkezést-helyettesítő shake-eket testsúly-kontroll, vagy testsúly megtartás céljából fogyasztod, kérjük, alaposan tanulmányozd a termék címkéjén található utasításokat.

 

Készen áll rá, hogy belevágjon egy egészséges reggelizési kihívásba? Kérdezze meg Herbalife tanácsadóját most és kezdje élvezni az előnyöket!


hu-HU | 2021. 10. 24. 14:37:55 | Zus2phlsb000000