Törődj magaddal a hideg hónapok alatt is!

Print
Relaxed woman smiling

Vegyél egy ellazító, habos fürdőt!

Az ellazulás mindig is egyet jelentett egy habos fürdővel, tegyél tehát a fürdővízbe egy adagot kedvenc habfürdődből, gyújts meg néhány gyertyát, kapcsolj be zenét és merülj el a lazításban! Semmi sem fogható egy jó meleg fürdőhöz, ami enyhíti az izmok feszességét, megnyitja a pórusokat és kitisztítja a zsúfolt elmét.

Használj arcmaszkot!

Egy jó arcmaszkért nem kell kozmetikushoz menni. Otthon is átélheted ugyanazt a kiváló minőségű élményt. Válassz olyan arcmaszkot, amelynek illata lenyűgöző, mint a rozmaring vagy a menta! Vidd fel az arcodra, hagyd megszáradni és várd a hatást! Imádom a kádban való lazítás közben felvinni az arcmaszkot. Van valami a gőz, a buborékok, az aromás illatok körül, és a lehetőség, hogy egyszerűen csak lazítok, ami valóban összehozza az egészet. A  bentonit agyag tartalmú maszkok lenyűgöző bőrfeszesítő és felszívódási tulajdonságokkal rendelkeznek. Plusz, az agyag selymes, sima érzete a bőrön valóban hamisítatlanul kényeztető élményt nyújt Neked.

Radírozd le a napodat!

Vannak napok, amikor egyszerűen csak le akarod radírozni magadról az összes problémádat. Nos, miért nem teszed ezt egy kényeztető élménnyé azzal, hogy egy csodás illatú hámlasztó bőrradírt használsz, amelynek dörzshatású részecskéi eltávolítják az elhalt hámsejteket?

Hidratálj tetőtől talpig!

Semmi sem fogható egy hidratáló termék bőséges felviteléhez közvetlenül a megfelelő hámlasztás vagy a habfürdő után. Alkalmazd akkor, mielőtt bőröd teljesen megszárad, hogy magába zárja az olyannyira szükséges nedvességet. Ettől bőröd fiatalabbnak fog tűnni, tapintása pedig selymesebbé és puhábbá válik. Szánj néhány plusz percet a lazításra, élvezd és összpontosíts a lábujjaidra, lábaidra és karjaidra! Egy kis masszázs és hidratáló határozottan megkönnyíti a napi stressz elűzését.

Találj időt...BÁRMIRE!

Mindenkinek van valami, amit élvezettel csinál, ami segíti az ellazulást. Ez lehet egy habos fürdő, egy könnyű séta, egy gyors megmártózás a medencében, vagy számos egyéb dolog. Szakíts rá időt, hogy átlapozod kedvenc magazinodat vagy elkezdd olvasni azt a könyvet, amelyet mindig halogatsz. Bármit is csinálsz, szakíts időt önmagad kényezetésére, ami annyira szükséges.

Soha ne érezz bűntudatot amiatt, hogy időt szánsz arra, hogy törődj magaddal! Egy kis kényeztetés sokat számít és jót tesz neked és mindenki másnak körülötted, szóval tedd meg!

Írta: Jacquie Carter, szépségápolási szakértő. Jacquie a Herbalife Szépségápolási Osztályának Igazgatója. Fedezd fel a Herbalife SKIN termékcsaládot!hu-HU | 2020.02.19. 18:15:11 | NAMP2HLASPX01