This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here»

Módosítottuk Adatvédelmi szabályzatunkat. Az elolvasásához kattintson ide.

Érje el célját a Herbalife segítségével

Print
Érje el célját a Herbalife segítségével

Az első lépés személys céljának megvalósítása felé

Mik az Ön céljai? Magabiztosnak szeretné érezni magát a fényképezőgép előtt? Nagyszerű formában lenni a strandon? Megállás nélkül lefutni 5 kilométert? Bármi legyen is az Ön személyes célja, vagy kiindulási helyzete, a Wellness Tréner Önnel dolgozik személyre szabott programjának megvalósításán. Kutatások eredményei kimutatták, hogy nagyobb eséllyel érjük el kitűzött céljainkat, ha másokkal együtt dolgozunk rajtuk.*

Az egyik első dolog, amelyet a Wellness Trénerével tenni fog, egy Wellness Állapotfelmérés végrehajtása. Együtt áttekintik az Ön táplálkozási szokásait és testösszetétel-méréseket folytatnak. Ez jó kiindulási alapként szolgál a személyre szabott program kidolgozásához és a fejlődés nyomon követéséhez. Egy csoportos, a megfelelő táplálkozásról szóló előadásra is meghívást kaphat, ahol lehetősége nyílik bekapcsolódni olyan, az Ön Tanácsadója által esetlegesen heti rendszerességgel megrendezett eseményekbe, mint egy Fit Klub, vagy egy Súlycsökkentő Kihívás program. A Herbalife célja, hogy közösséget építsen, amelyben mindenki segíti a másikat egészségesebb és aktívabb életvitelt folytatni. Végül is minden eredményt könnyebb (és szórakoztatóbb) másokkal együttműködve elérni.


Herbalife Táplálkozási Filozófia

A Herbalife Táplálkozási Filozófia három alappillérre épül, amelyek a leghatékonyabban segítik elő az Ön személyes céljainak elérését. Ügyfelek millióinak sikerült átformálni alakjukat és elérni személyes céljaikat a kiegyensúlyozott táplálkozás, egy közösség tagjaként folytatott egészséges, aktív életvitel és személyes Wellness Trénerük folyamatos támogatásának köszönhetően.

A Herbalife-nál hiszünk benne, hogy a Kiegyensúlyozott Táplálkozás alapja a fehérjék, szénhidrátok, jótékony zsírok és egyéb tápanyagok egészséges kombinációban történő fogyasztása. A Herbalife segít Önnek megérteni a megfelelő táplálkozás alapjait és azt, hogy mikor hasznos a tudományosan alátámasztott összetételű Herbalife® termékek használata is. Hiszünk benne, hogy az egészséges, aktív életmód, amelyet hasonló gondolkodású emberek által alkotott közösségben folytatunk nagyon fontos a hosszú távú eredmények eléréséhez – az Ön képességeitől, vagy céljaitól függetlenül..Kiegyensúlyozott táplálkozás

Annak érdekében, hogy a legjobb formában legyen, és úgy is érezze magát, a testének a tápanyagok átfogó elegyére van szüksége. Nem csupán a megfelelő fehérjékre, szénhidrátokra, zsírokra, vitaminokra és ásványi anyagokra, hanem elegendő mennyiségű folyadékbevitelre, hogy szervezete hidratált maradjon, illetve egy jó adag rostra is. Ez igen nagy feladat, és még a legkörültekintőbben táplálkozókat is komoly kihívás elé állítja, hogy minden nap teljesíteni tudják a megfelelő összetételű tápanyagbevitelt.

Éppen ezért a Herbalife Táplálkozási Filozófia a kiegyensúlyozott táplálkozáson alapul — az egészséges ételek és kiegészítők megfelelő kombinációján, ami segít Önnek megfelelni szervezete napi igényeinek, ugyanakkor biztosítja a megfelelő kalória beviteli egyensúlyt a fogyás, vagy testsúlyának megtartása érdekében.

A Herbalife Táplálkozási Filozófia azt tanácsolja, hogy a napi kalória bevitel legfeljebb 30%-át a fehérjék alkossák, amelyek állhatnak növényi (pl: szójabab), vagy állati (pl: szárnyas hús, hal, tojás) eredetű fehérjékből. A szervezet olyan fontos molekulák előállításához használja a fehérjéket, mint a hormonok, enzimek, illetve az izomszövet építéséhez és fenntartásához.

Mivel a testünk kedveltebb „üzemanyag” forrásai a szénhidrátok, a Herbalife Életmód Filozófia javaslata szerint a napi kalória bevitel nagyjából 40%-át az egészséges szénhidrátok tegyék ki, mint a teljes kiőrlésű gabona, hüvelyesek, zöldségek és gyümölcsök.

Szervezetének kis mennyiségben egészséges zsírokra is szüksége van a megfelelő működéshez. Ezeknek jó forrásai például az olajos halak (az Omega3-ért) és magvak, az olíva olaj, és az avokádó. De legyen óvatos! A zsírok nagyon gazdag kalóriaforrások, ezért van, hogy a Herbalife Életmód Filozófia azt javasolja, hogy a napi kalória bevitel 30%-t ne haladja meg a fogyasztott zsírok mennyisége.

A rendszeres testmozgás, megfelelő mennyiségű pihenés és a hidratáltság fenntartása szintén részét képezi a Herbalife Életmód Filozófiájának és rendkívül fontos szerepet játszanak abban, hogy Ön elérje az egészségével kapcsolatos és fittség terén megfogalmazott célkitűzéseit.


MItől egyedülálló a Herbalife?

Az Ön Személyes Wellness Trénere egyben a Herbalife Tanácsadója, aki mindig kéznél van, hogy vezesse és támogassa Önt, mialatt minden lépéssel egyre közelebb kerül céljai eléréséhez. Önökkel együtt dolgozik a kitűzött célok elérését leginkább elősegítő táplálkozási program kidolgozásánál, figyelemmel kíséri az Önök által elért eredményeket, és együtt ünnepeli Önnel a győzelmeket - legyenek azok akár aprók, vagy éppen hatalmasak! Az Ön Herbalife Tanácsadója biztosítja az Ön számára azt a személyes támogatást, amelyet napjainkban, az üzletekben nemigen kap meg.


*Huff, C (2004). Teaming up to drop pounds. American Psychological Association, 35(1), 56hu-HU | 2019.06.26. 19:08:10 | NAMP2HLASPX01