This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here»

Módosítottuk Adatvédelmi szabályzatunkat. Az elolvasásához kattintson ide.

5 ok, amiért azonnal fel kell tennie egy arcmaszkot!

Print
face_mask

Az arcmaszk az egyik kedvenc bőrápolási termékem. Könnyű felvinni, szórakoztató a használata, és nagyszerű eredményt biztosít. Egy jó arcmaszk használatában leginkább a feszes, tónusos bőr érzetét kedvelem, ami már egyetlen használat után kialakul!


Mindenkinek kellene arcmaszkot használnia? Abszolút! Az arcmaszkok a tökéletes bőrápolási kezelést jelentik az Ön bőrének problémái számára. A megfelelő arcmaszk segíthet a bőr hidratálásában, eltávolítja a felesleges zsírt, és segít javítani a pórusok megjelenésén. Az arcmaszk használata a szennyeződések eltávolítására is nagyszerű módszer. Az arcmaszk használatának további nagy előnye: a kényeztetés érzése, amelyet az otthona kényelmében élhet át, mégis, mintha egy spa-ban lenne!


Minden egészséges bőrápolási rutinnak egyaránt részei a napi-, és heti használatú termékek is. Használhat arcmaszkot hetente egyszer, vagy akár többször is, attól függően, hogy milyen a bőre, illetve, milyen jellegű bőrápolási problémái vannak. Az arcmaszk használatának mind a férfiak, mind a nők számára jelentős jótékony hatásai lehetnek, íme, az okok.


5 ok, amiért azonnal fel kell tennie egy arcmaszkot


Lazítás

Az arcmaszkok nem pusztán bőrének általános megjelenését javítják, de igen frissítő hatásuk is lehet. Az olyan természetes illóolajokat is tartalmazó arcmaszkok, mint a menta, vagy a rozmaring serkentőleg hatnak érzékeinkre, így lélekemelő hatással lehetnek ránk. Az arcmaszk használatát kezeljük egyfajta luxusként. Szorítson magának egy kis „én időt”, amikor úgy dönt, hogy felhelyez egy arcmaszkot. Vegyen egy forró fürdőt, gyújtson meg néhány gyertyát és engedje, hogy a maszk varázslatos ereje elkezdje tenni a dolgát. Egy csodálatos, érzékekre ható élményben lesz része, amely nemcsak ellazítja a lelkét és az elméjét, de mesés kinézetű bőrrel is megajándékozza Önt.


Mélytisztítás

Bizonyos, hogy a mindennapos arctisztítás eltávolítja a piszkot, zsírt, sminket és szennyeződéseket a bőr felszínéről. De tudta, hogy az arcmaszk használata egy teljesen új szintre emeli a tisztítási folyamatot? Csak egy jó minőségű arcmaszk képes az epidermisz felső rétegei alatt megbúvó szennyeződések „kihúzására”. Sokan azt mondják, hogy a bőrük a maszk használata során egyfajta „méregtelenítésen” megy keresztül, mert észreveszik a bőrön végbemenő változásokat, miközben valójában ez történik. Az arcmaszkok hihetetlenül eredményesen végzik ezt a mélytisztítási folyamatot, ami a pórusok megjelenésének általános javulását eredményezi, ezt pedig Ön is látja és érzi is. Ki ne imádná ezt?


Megtisztítja az eltömődött pórusokat

Egy Bentonit agyagot tartalmazó arcmaszk használata segít eltávolítani a piszkot és felszívja a felesleges zsírt. Szintén segíti a bőrünkön lerakódott és felhalmozódott, elhalt hámsejtek, eltávolítását. Ahogy az összes lerakódást eltávolította a bőre felszínéről, a pórusok eltömődését is megakadályozza. Mindannyian tudjuk, hogy az eltömődött pórusokkal csak a baj van! A visszataszító anyagok felhalmozódnak a pórusokban és egyre mélyebbre nyomódnak, ahol a baktériumok elszaporodhatnak. Ha egyszer ezek a baktériumok szaporodni kezdenek, a bőrünknek annyi, mivel hamarosan megjelenik egy pirosodás, mitesszerek sokasága, vagy akár egy hatalmas pattanás is, ami napokra beárnyékolja az életünket. Az arcmaszkok rendszeres használata segít tisztán tartani bőrünk felszínét, és kitisztítani az eltömődött pórusainkat. Ez egy kiváló ok arra, hogy azonnal feltegyen egy arcmaszkot!


Az összes bőrápolási folyamatot segíti

A maszk használata segíti az összes többi bőrápolási termék hatékonyabb működését. Ha azt szeretné elérni, hogy a nappali ápoló készítményei, szérumai és az éjszakára használt termékei gyorsabban és mélyebbre felszívódjanak bőrében, akkor egy arcmaszk használata kötelező. Az arcmaszk rendszeres jelleggel történő használatával biztos lehet benne, hogy az összes Ön által használt tonizáló, hidratáló és bőrvédő termék jobban teljesít majd és sikerül velük elérnie azokat az eredményeket, amelyekre vágyik.


Arcmaszk használata 5 egyszerű lépésben

1. lépés: Készüljön fel rá, hogy minden maszatos lesz. Ha a fürdőkádban történő lazítás közben teszi fel az arcmaszkot, nem kell aggódnia a szétkenődés miatt. Vigye fel a maszkot az arcára és a nyakára, és lazítson. Ha nincs ideje fürdőt venni, akkor fogja össze hátul a haját, hogy ne lógjon az arca közelében. Győződjön meg róla, hogy olyan ruhát visel, amit nem fog bánni, összekoszolni. Nagy esély van rá, hogy az arcmaszk használata közben kicsit összekeni vele magát. Hé, de hát ez a mókás az egészben!

2. lépés: Mindig azt tanácsolom, hogy frissen megtisztított arcbőrrel kezdjünk. Mielőtt a maszkot felkeni, használja a hétköznapi tisztító termékét az összes piszok, zsír és smink eltávolítására. Ez biztosítani fogja, hogy a maszk által kínált összes jótékony hatást kihasználhassa.

3. lépés: Nedves kézzel vigye fel a maszkot közvetlenül a nedves bőrére. Ne feledje, hogy okkal nevezik arcmaszknak. Amikor elkészül, úgy kell kinéznie, mintha maszkot viselne. Soha ne dörzsölje bele a maszkot az arcbőrébe. Úgy kell felvinni, mint egy mázat a tortára. Győződjön meg róla, hogy a szem környéki területet és az orrlyukakat szabadon hagyja, és terjessze ki a maszkot az arca felől a nyakára is. Nincs rosszabb, mint egy fiatalos kinézetű arc és egy öreg, ráncos nyak, ugye? Én mindig az arcom kiterjesztéseként kezelem a nyakam.

4. lépés: Most csak várjon! Ezt a 10 percet felhasználhatja lazításra, hajformázásra, vagy az e-mailjei ellenőrzésére… amire csak akarja. De figyeljen az időre és tartsa be a használati utasításokat. Ha az utasítás szerint 15 percig kell fennhagyni a maszkot, akkor pontosan ezt kell tennie. Ne hagyja a maszkot az arcán 20-30 percig. A termék, a használati utasításban szereplő alkalmazási mód mellet fejti ki kedvező hatásait. Győződjön meg róla, hogy pontosan követi az utasításokat.

5. lépés: Ideje eltávolítani a maszkot. A maszkokat úgy tervezik meg, hogy a bőrhöz ragadjanak. Ne legyen túl durva, miközben eltávolítja az arcáról. A maszk gyengéd lemosásához használjon sok vizet és mosakodó kendőt. A törölközővel ne dörzsölje a bőrét, csak itassa le róla a nedvességet.


Az arcmaszk használata nem is lehetne ennél egyszerűbb.

Extra! A két legnagyszerűbb tipp, hogy örömmel használja az arcmaszkot

1. szépség tipp: Mielőtt az arcmaszkot alkalmazza, kenjen egy kevés hidratáló, szemkörnyék ápoló krémet a szemei köré. Segíteni fog megvédeni ezt a nagyon érzékeny területet a kiszáradástól.

2. szépség tipp: Amikor az arcmaszkja megszáradt és ideje lemosni, egyszerűen helyezzen egy meleg, nedves kendőt az arcára és tartsa a bőrén néhány másodpercig. Ezt ismételje meg néhányszor, hogy segítse az arcmaszk fellazulását és a bőréről történő leválását. Ezzel a tippel a leöblítés sokkal könnyebben és a bőre számára kíméletesebben fog menni.

***


Mindenkinek be kellene iktatnia az arcmaszk használatát a napi szépségápolási rutinjába, ha eddig még nem tette meg. A bőre mindössze néhány (ellazító) perc alatt észrevehető változáson megy keresztül, amelyet érezni és látni is fog. Miközben csinálja, kicsit bolondosnak tűnhet, amitől még viccesebb az egész!

Nincs megfelelőbb pillanat, mint a mostani, hogy az arcmaszk használatával feldobja bőrápolási rutinját!

Szerző: Jacquie Carter, szépségápolási szakértő. Jacquie a Herbalife Szépségápolási Osztályának Igazgatója. Fedezze fel a HerbalifeSKIN termékcsaládot itthu-HU | 2019.06.26. 19:07:03 | NAMP2HLASPX01