This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here»

Módosítottuk Adatvédelmi szabályzatunkat. Az elolvasásához kattintson ide.

Egészséges szív, egészséges bőr

Print
Healthy Heart, Healthy Skin

Hiszed, vagy sem, ha a bőrről van szó, a szíved jelentősen hozzájárul annak általános megjelenéséhez. Közvetlen kapcsolat áll fenn az egészséges szív és az egészséges bőr között. Lássuk, milyen fontos a szív, amikor az egészséges, fiatalos ragyogásról van szó!

Ha mindennapos tevékenységeidnek, vagy edzésprogramodnak szív-, és érrendszeri előnyeiről van szó, valószínűleg nem a bőrödre gondolsz. Pedig kellene. Amikor a szíved igazán pumpál, biztos lehetsz benne, hogy segít oxigénnel telített vért és tápanyagokat juttatni bőröd élő rétegeibe. A bőrödben a vérerek rendkívül összetett rendszere található, ami segít oxigént és tápanyagokat juttatni azokhoz a sejtekhez, amelyek részt vesznek bőröd megjelenésének alakításában. Amikor a véráram fokozottabbá válik és oxigénnel telített vér továbbítódik a bőrödbe és az izmaidba, akkor tapasztalod azt a csodálatos, testedzés utáni ragyogást. Ez egy kis kipirulás, ami rózsás orcát és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz neked. Mindez a szívednek köszönhető!

A szív felelős az egészséges keringésért az egész testben. És a keringés az, ami ragyogóan tartja bőrödet. De ez nem csak arról szól, hogy fokozzuk a véráramot hanem, hogy több oxigént és tápanyagot szállítson.

És további bónuszként még egy ok, hogy rávegyük szívünket a pumpálásra: az egészséges szív a hajad számára is nagyszerű. A fokozott véráramlás segít a bőrödnek, és jót tesz a hajnak is. Segíthet megőrizni az erős hajat és az annak egészségesebb kinézetét. Az oxigénnel telített vér és a tápanyagok segítenek stimulálni a hajhagymákat is. Ha ez megtörténik, az elősegítheti a hajnövekedést.

Ne feledd, az egyik legfontosabb dolog a testedzéssel és a szív pumpálásának fokozásával kapcsolatban az, hogy segíti enyhíteni a stresszt. Alacsonyabb stressz szint segíti az ellazulást, a jobb alvást és megóvja a bőrt attól a barnás barázdákkal teli, lestrapált megjelenéstől, ami határozottan öregíthet. A kevesebb stressz köztudottan megóvja a hajat a töredezéstől és a kihullástól.

Egészséges szív = egészséges bőr!

Írta: Jacquie Carter, szépségápolási szakértő. Jacquie a Herbalife Szépségápolási Osztályának Igazgatója. Fedezd fel a HerbalifeSKIN termékcsaládot itt. hu-HU | 2019.06.26. 20:10:56 | NAMP2HLASPX01