This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here»

Módosítottuk Adatvédelmi szabályzatunkat. Az elolvasásához kattintson ide.

Idén nyáron is figyelj oda bőrödre!

Print
Idén nyáron is figyelj oda bőrödre!

Előfordult valaha, hogy csodás külsővel szálltál fel egy repülőgépre, és amikor leszálltál, úgy néztél ki, mintha 10 évet öregedtél volna? Nos, nem vagy egyedül. A repülőgép kabinban rendkívül alacsony a levegő páratartalma, ami bőrünk gyors kiszáradását eredményezheti. A kabinban keringetett, száraz levegő nedvesség után kutat, és ez a kutatás általában a bőrünk kiszárításával végződik. Nem csak a száraz bőr lesz szárazabb, de a zsíros bőr is zsírosabbá válhat. Őrültségnek tűnik, de igaz. Amikor a bőr veszít a nedvesség tartalmából, hajlamossá válik rá, hogy ezt a veszteséget fokozott zsírtermeléssel kompenzálja. Tehát, mit tehetünk, hogy törődni tudjunk bőrünkkel? Olvass tovább, hogy megismerd néhány egyszerű, a repülőgéppel történő utazás kapcsán alkalmazható, bőrápolási tippemet!

Vidd magaddal a saját neszeszeredet!

Először is, ismerkedj meg alaposan azokkal a szabályokkal, amelyek meghatározzák, hogy mit vihetsz magaddal a repülőre, és mit nem. Csomagold be egy átlátszó, simítózáras táskába az utazáskor alapvetően szükséges, összes bőrápolási szeredet, beleértve egy hidratáló arctisztítót, egy hidratálót, egy ajakbalzsamot, kézfertőtlenítőt és kézkrémet. Az FTA irányelvei alapján a termékenkénti maximális mennyiség 100 ml. A bőröd számára kritikus fontosságú, hogy kedvenc termékeid az egész út során a kezed ügyében legyenek, és használni tudd őket. Tehát, ne felejts el előretervezni!

Itt az ideje lecsupaszodni!

Hölgyeim, merjem ezt mondani? Ahhoz, hogy segítsünk bőrünknek, arra van szükség, hogy a repülőgépen tartózkodás ideje alatt kerüljük a smink használatát. Ha nem képes rá, hogy teljes mértékben smink nélkül vágjon neki, ideje kötni néhány kompromisszumot. Győződjön meg róla, hogy semmilyen alapozót, vagy púdert nem használ, hiszen ezek határozottan hozzájárulnak a bőr kiszáradásához. De, nem látomakadályát egy kis szempillaspirál és egy leheletnyi ajakfény használatának. Amikor teljes sminkben kell repülőre szállnom, a női mosdóban mindig megtisztítom a bőrömet egy hidratáló arctisztítóval, vagy smink-eltávolító kendővel, majd csendben vissza csüccsenek az ülésembe.

Hidratáld és védd bőrödet!

Győződj meg róla, hogy a hidratálód az egész út során kényelmesen elérhető közelségben van! Ez azt jelenti, hogy a termékeknek nálad kell maradniuk, soha ne tedd fel őket a fej fölötti tárolóba. Minél hosszabb az út, annál gyakrabban kell alkalmazkodnod a hidratálót - a bőröd meg fogja hálálni.

Ne feledd a napvédő termékeket!

Őrültségnek tűnhet, hogy egy repülőgépen ülve a napsugárzás miatt kellene aggódnunk, de gondoljunk csak bele - akkor vagyunk legközelebb a naphoz, amikor repülünk, és sajnos a repülőgép ablakai nem képesek kiszűrni a káros UV sugarakat. Tehát használd a napvédő hatású hidratáló termékét, húzd le az árnyékolót és, ha lehetséges, válasszd az ablak melletti helyett, egy belső ülést.

Maradj hidratált és igyál sokat!

Ez kulcsfontosságú, annak érdekében, hogy a testünket hidratáltan tartsuk repülés közben. Az alkoholfogyasztás mellőzésével kerüld el a további kiszáradást, és igyál sok vizet. Susan Bowerman azt tanácsolta nekem, hogy a célom legyen az, hogy minden, a levegőben töltött órában megiszom egy pohár vizet.

Csatlakozz a „bőrápolás a felhők felett” klubhoz!

Amikor eléred végső úti célodat, mindenképpen tisztítsd meg arcbőrödet egy gyengéd arctisztítóval, vagy bőrradírral. Ez segíteni fog eltávolítani a csúnya, száraz bőrsejteket és a többlet zsírt, ami a repülés során megjelenhetett. Ahhoz, hogy bőröd valóban visszanyerje a legeslegjobb formáját, amikor hazaérsz, vagy bejelentkezel a hotelszobádba, hidratáld a bőrödet tetőtől talpig.

Győződj meg róla, hogy utazás során betartod ezeket az egyszerű bőrápolási tippeket. A bőröd hidratáltnak és üdének fog hatni és soha, senki nem fogja megmondani első ránézésre, hogy Te és a bőröd mögött egy nagyon hosszú utazás áll.

 

Írta:Jacquie Carter, szépségápolási szakértő. Jacquie a Herbalife Szépségápolási Osztályának Igazgatója.hu-HU | 2019.06.26. 19:08:48 | NAMP2HLASPX01