7 nyári szépség tipp

Print
7_beauty_tips_thumbnail

Ügyeljen a kültéri tartózkodásaira!

Ha már hosszú ideje tartózkodik kültéren, mindenképpen tartson szünetet és húzódjon árnyékba. Védje az arcát napszemüveggel, egy karimás kalappal és szokjon rá, hogy mindennap használ napvédő krémet. Ezek olyan fontos szokások, amelyeket egész évben gyakorolnia kellene.

Legyen kreatív a frizurájával kapcsolatban!

A testhőmérsékletének egy, vagy két fokkal történő növekedéséhez már az is elég, ha a hosszú haja hátul rálóg a nyakára. Nagyszerű módszer, hogy hűvösebben tartsa magát, ha rövidebb frizurát választ. Ha ez nem az Ön stílusa, akkor fontolja meg, hogy felfogatja a haját, próbáljon ki egy csillogó fejdíszt, vagy a klasszikus fonások valamely variációját.

Adjon feladatot a hűtőjének!

A hűtő nem csak arra szolgál, hogy az ételt hidegen tartsa. Nyáron tartsa benne a hidratáló krémjét és a testpermetét is. Ha egy hűvös termékkel keni be magát, az azonnal hűsítő érzéssel fogja eltölteni. Télen is tarthatja a hidratálóját a hűtőben.

Jegelje a nyomás pontjait!

Íme, egy gyors parti trükk, ami valóban működik: nyomja a jéghideg italát, vagy egy jégkockát a csuklójához, vagy a nyakához.  A hűtés ezen a két pulzus kitapintási ponton általános hűvösség érzetet biztosíthat Önnek a perzselő hőségben.  Ha hűvösen tartja magát, akkor kisebb az esélye, hogy elkenődik a sminkje.

Permetezzen magára tengeri sót!

Göndörítse haját és tartsa a fejét szárazon tengeri sós spray-vel. Természetes formázó szerként működik, ami hullámosítja a haját és tartást ad neki. Tengeri sós spray bármely illatszerboltban beszerezhető, de akár otthon is elkészítheti magának.

Spriccelje be az arcát!

Egy ragyogó napsütéses napon a gyors lehűlés érdekében spricceljen magára arcpermetet, ami, azonnali hűsítést és felfrissülést biztosíthat Önnek. Az élmény fokozása érdekében válassza ki kedvenc illatát - mint a menta, a gyógynövények, vagy a levendula és azonnali felfrissülést fog érezni.

Válassza meg a kozmetikumait körültekintően!

Ha sminkről van szó, törekedjen rá, hogy erőlködés nélkül érjen el eldolgozott, elkent megjelenést érjen el. A nyári szépség trendek javaslata szerint használjunk minél kevesebb szemfestéket, de ha szeretné ragyogóvá varázsolni azt, használjon zsíros szemceruzákat és szemhéj festékeket, amelyek lágyabb, elkenődött vonalakat biztosítanak. A matt hatású ajkak nagyszerűen mutatnak a nedves nyári bőr mellett, ezért a forró évszak alatt keressen olyan matt ajakrúzsokat, amelyek hosszabb ideig tartanak és szárazabbak maradnak, mint a krémes állagúak. Miután felvitte a sminket, használjon sminkfixáló spray-t a megjelenése tökéletesítéséhez és a smink rögzítéséhez. Ezeknek a frissítő módszereknek a használatával hűs és összeszedett maradhat és az emberek csodálni fogják, hogy vajon mi lehet a titka és ámulni fognak azon, hogy mennyire jól kezeli a helyzetet.

 hu-HU | 2020.02.19. 17:12:23 | NAMP2HLASPX04