This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here»

Módosítottuk Adatvédelmi szabályzatunkat. Az elolvasásához kattintson ide.

Tegye bőrét mosolygóssá!

Print
make_your_skin_smile_100x100

A nap mosolygósan ragyog, miért ne tenné Ön is ugyanezt? A Herbalife szépségápolási szakértője és Szépségápolási Osztályának igazgatója, Jacquie Carter megosztja Önnel az évszakok változása során alkalmazandó bőrápolási tippjeit. Kövesse lépésről-lépésre útmutatóját, hogy egészséges, tavaszi ragyogást biztosíthasson a bőre számára!     

El a kezekkel!


Bőrünk sokkal több dologgal kerül kapcsolatba, mint amennyit szabad szemmel észreveszünk. A légszennyező anyagoktól és elhalt bőrsejtektől kezdve, a zsírosodáson át a sminkig, minden nyomot hagy a bőrünkön és károsítja azt. Az egészséges, ragyogó arcbőr a megfelelő tisztítással kezdődik - és ez a kezek tisztaságára is vonatkozik! Minden, a bőrön maradó szennyeződés eltömítheti a pórusokat és a bőrt érdes, fáradt és egyenetlen kinézetűvé teszi.

Óvakodjon a  naptól!

Óvakodjon a naptól!Amikor egészségünk megőrzéséről és az öregedés jeleinek kivédéséről van szó, igazán nagyra értékelem a napvédő termékek jelentőségét. Kimutatták, hogy a szépségünkre nézve a napsugárzásnak számos káros hatása van, éppen ezért biztosít a Herbalife SKIN SPF 30 Bőrvédő Hidratáló krém széles spektrumú UVA/UVB védelmet.Kimutatták, hogy egyedülálló, antioxidánsokat, C-, és E-vitamint, aloe verát és B3-vitamint tartalmazó összetételével, ez a hidratáló krém nyolc óra elteltével megduplázza a bőr nedvességtartalmát* és mindössze 7 nap alatt** ragyogó, puha és sima bőrt eredményez. Sokan elfelejtik, hogy a napvédő termékek használata egész évben fontos, nem csak nyáron! A napvédő termékek használata minden alkalommal javasolt, amikor a bőre napsugárzásnak van kitéve. 

Hámlasztás

A hámlasztás a szépségápolási rutinom egyik kedvenc része, mivel eltávolítja a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket. Tinédzserként testünk bőrfelületét nagyjából, átlagosan kéthetente elveszítjük. Az idősödéssel ez a folyamat egyre lassabbá válik, és itt kap szerepet egy jó bőrradír. Ha maximálisan ki akarja használni a termékek által nyújtott előnyöket, azt javaslom, hogy hetente egyszer, vagy kétszer végezzen hámlasztást, a bőrtípusának megfelelő bőrradírral.

Hidratáljon minden nap

Amikor bőre hidratált, puhább tapintású és sugárzóan ragyogó. A bőr hidratáltságát a legtöbb ember számára nem egyszerű elérni. Egy nappali hidratáló és egy gazdag éjszakai krém, segít fenntartani bőrünk nedvességet tartalmazó védelmi vonalát és ápolja bőrünket. És ne feledje, a hidratálás nem csak az arcunk, de egész testünk számára fontos. A hidratálást mindannyiunknak be kellene építeni a mindennapos rutinunkba a fejünk búbjától a lábujjainkig, minden egyes nap.

Írta:Jacquie Carter, szépségápolási szakértő. Jacquie a Herbalife Szépségápolási Osztályának Igazgatója.

*A tesztelés során a vizsgált alanyok bőrének nedvességtartalmát nyolc órás időközönként mérték.  A kiindulási szinthez képest a használat után nyolc órával az alanyok 100%-ánál megduplázódott a bőr hidratáltsági szintje. 

**Az alanyok bőrének érdességét klinikailag tesztelték és mérték Visioscan, valamint Reverse Photo Engineering segítségével 0, 7 és 42 nap elteltével.hu-HU | 2019.06.26. 19:07:50 | NAMP2HLASPX01